Blog

  • Že dolgo ne igrače, ki bi Liama in Svena zamotila za cel teden

    Uporaba igrače je popolnoma preprosta, zato so vsi – fantje in dekleta – medse sprejeli tudi najmlajše. Naš najmanjši soigralec je štel komaj leto in pol. Ko je prišel na vrsto je močno stopil z nogo na izstrelitveno blazino. Med preizkušanjem so otroci navdušeno ploskali, vriskali in tekmovali, kdo lahko raketo požene višje v zrak. Predvsem pa so uživali v druženju. Raketa Stomp Rocket Ultra je bila cel teden prava senzacija.
  • Testiranje rakete v akciji

    Prijatelj mi je namignil, da ima na voljo novo in zanimivo igračo. Iz njegovega opisa sem sklepal, da bo prinesla zabavo na vsako dvorišče. Sam imam skoraj 6 let starega sina, za katerega sem prepričan, da bo igrača prava dogodivščina. Prijatelj mi je razložil, da mi produkt - raketo - lahko dostavi, da moj otrok preizkusi svoje »pilotske« veščine. Pogoj je bil le eden, da na kratko opišem moje in sinove izkušnje. Seveda sem tej prošnji z veseljem ugodil, še zlasti zato, ker sem bil prepričam, da bo mojemu sinu prinesla obilo zabave.
  • Zvezda na vasi

    Ko sem tisti dan, po prejemu Stomp Rocket paketa, prispel pozno zvečer domov, raket Luki raje nisem pokazal. Vedel sem, da bi se dan končal zelo pozno. Zaradi neučakanosti bi morali testirati takoj! Raje sem počakal na naslednji dan in na prvi uradni test izstrelitve raket povabil še sosedove otroke. Brez pomisleka so se povabilu odzvali, saj ob besedi raketa ni kaj dosti premišljevati. Nemogoče je, da bi bilo to nekaj nezanimivega ali dolgočasnega.