Že dolgo ne igrače, ki bi Liama in Svena zamotila za cel teden

Sven in Liam sta brata, stara 3 in 5 let. Nad raketo Stomp Rocket Ultra sta se v trenutku navdušila. Rakete in fantje – logično. Po duši sta oba mala raziskovalca, hkrati pa energije polna nadobudneža. Zanima ju tehnika, vesolje in vse, kar se premika z bliskovito hitrostjo. Zato je bila raketa Stomp Rocket Ultra kot nalašč za preživljanje prostega časa na igrišču.

Že od nekdaj ju doma učimo, da je igrače potrebno deliti. Če se torej odločita s seboj na igrišče vzeti neko igračo, morata sprejeti tudi ostale soigralce, ki si želijo določeno igračo preizkusiti. Ko smo s seboj na igrišče prinesli raketo Stomp Rocket Ultra, se je navdušenje med otroci začelo širiti s svetlobno hitrostjo. Drug za drugim so prišli zraven in potrpežljivo čakali v vrsti, da bi lahko poskusili izstreliti raketo kar se da visoko. Na bližnjem igrišču so fantje, stari od 12 do 14 let, igrali nogomet. Žogo so odvrgli proč in prišli pogledat, kaj se dogaja. Liam in Sven sta pokala od ponosa in zadovoljstva, ker se je okoli njune rakete zbrala ogromna skupina otrok različnih starosti.

raketa v zraku

Ker je igrača popolnoma enostavna za sestavljanje, smo se dogovorili, da jo vsak dan sestavi in po koncu igre pospravi eden od otrok. Celo Svenu, ki šteje komaj tri leta, je šlo sestavljanje rakete odlično od rok. Sam nase je bil zelo ponosen, ker je uspel čisto sam sestaviti in razstaviti igračo, s katero se je igralo toliko otrok.

Uporaba igrače je popolnoma preprosta, zato so vsi – fantje in dekleta – medse sprejeli tudi najmlajše. Naš najmanjši soigralec je štel komaj leto in pol. Ko je prišel na vrsto je močno stopil z nogo na izstrelitveno blazino. Med preizkušanjem so otroci navdušeno ploskali, vriskali in tekmovali, kdo lahko raketo požene višje v zrak. Predvsem pa so uživali v druženju. Raketa Stomp Rocket Ultra je bila cel teden prava senzacija.

Ko smo po koncu testiranja ponovno prišli na igrišče, so vsi, tako starši kot tudi otroci, spraševali, kdaj se bomo znova igrali z raketo. Otroci pa so vzklikali: »Prišla je teta z raketami!« Moram priznati, da že dolgo nismo bili tako zelo v središču pozornosti.

vrsta za raketo Ultra

Raketa Stomp Rocket Ultra se nam zdi krasen družinski pripomoček tako za igro kot tudi za druženje. Lahko je čudovito in zanimivo darilo za prijatelje. Toplo ga priporočam vsem, ki si želijo, da bi njihovi otroci več časa preživeli na svežem zraku in v gibanju.

Zaradi materiala, iz katerega je izdelana igrača, je igra popolnoma varna in primerna tudi za malčke. Otroci so se neprekinjeno igrali tudi po več ur skupaj. Med igro jih ni nič zmotilo ali jim odvrnilo pozornost. Mame smo bile navdušene, saj smo si medtem lahko povedale vse tisto, česar nam prej več mesecev ni uspelo.

Osebno me je pri igrači presenetilo to, kako navdušene so bile tudi deklice. Igrača ni le vsestranski produkt za igro na prostem za dečke, temveč je prav tako navdušila tudi nežnejši spol. In naj vam izdam skrivnost – rakete izpod dekliških nog so letele precej višje od fantovskih.

Sanela Bećirović, Zagorje ob Savi