Naša zgodba

Teci. Skoči. POLETI! Izdelki blagovne znamke Stomp Rocket® že 25 let zabavajo otroke po vsem svetu. Prinašajo jim zabavo, aktivno igro in priložnost učenja s koncepti S.T.E.M.

Raketa Stomp®  je blagovna znamka v družinski lasti, ustanovljena leta 1993 v Mindenu v Nevadi. Kar se je začelo kot majhno podjetje z igračami Original Stomp Rocket, je preraslo v uspešno podjetje, ki je prodalo več kot 7 milijonov igrač po celem svetu.

Z raketami Stomp Rocket® je zraslo več generacij otrok. Igrača, ki jo 100% upravljajo otroci sami, je zaslužila zaupanje staršev in zvestobo kupcev. Stomp Rocket® je postal značilni znak vseh igrač za izstrelitev raket.

Blagovna znamka Stomp Rocket® je prejela številne nagrade strokovnjakov iz industrije, vključno z zlato nagrado za igračo po izbiri mame (Mom's Choice Gold Award), nagrado za najboljšo igračo revije Creative Child, nagrado ASTRA za najboljšo igračo, nagrado za najboljšo Good Housekeeping igračo, nagrado iParenting Media, DR. TOY nagrado.

Stomp Rocket® je bila pogosto predstavljena v mednarodnih medijih, vključno z Good Housekeeping, Forbes, Business Insider, Red Book, Everyday Family, The Today Show, Access Hollywood, She Knows, Red Tricycle, Popsugar in nešteto drugih.

Stomp Rocket® je na voljo v spletni trgovini in v običajnih trgovinah pri večjih trgovcih na drobno. (V ZDA so to Target, Walmart, Bed Bath & Beyond, Kohl's, Rite Aid, Hobby Lobby in mnogi drugi.)

Iskreno mladostniško navdušenje nad vznemirljivim in drugačnim, radovednost ter želja, da svojim kupcem ponudita le najboljše so do blagovne znamke Stomp Rocket® vodili tudi dva sodelavca, Martina in Reneeja, ki sta znamko in njene produkte spoznala na službenem potovanju v Avstrijo, kamor sta bila namenjena za drug izdelek.

Ko sta zapuščala sestanek, jima je poslovni partner pokazal produkt, ki naj bi bil po njegovih besedah pravi hit v ZDA. Iz škatle je vzel nekakšno raketo, jo v nekaj preprostih potezah sestavil in skočil nanjo… kar sredi pisarne! Ko je raketa zletela pod strop pisarne, so se obema zasvetile oči. Na poti domov sta sklenila, da ponudita izdelek tudi na domačem trgu. Čez dober mesec sta ustanovila podjetje Moja Raketa d.o.o. in postala uradna zastopnika znamke Stomp Rocket® za Slovenijo.

Vesel POLET!